Acest site este o galerie foto structurata pe baza faunei cunoscute din Romania. El este in primul rand un mic jurnal personal cu ce am reusit sa fotografiez din fauna tarii noastre.

Despre mine

Ma numesc Marian Cazacu, am 36 ani si sunt din Bucuresti.

Lucrez ca si graphic & web designer pentru o companie ce organizeaza evenimente business. In week-end, cand este nevoie, lucrez ca fotograf profesionist de nunta sau in general de evenimente (am peste 300 de evenimente fotografiate pana acum, de toate felurile: nunti, cununii, botezuri, conferinte, traininguri, petreceri de copii, etc.), iar cand am timp liber fotograf de wildlife sau gatesc ceva bun.

Din punct de vedere profesional, pe partea de design, am peste 12 ani in domeniu si ma pot lauda ca apar in peste 15 carti tiparite, la care am participat ca si design si machetare, vreo 9 ani de webdesign si cateva zeci de site-uri desenate si implementate (printre care si acesta- tema cosntruita in wp de la “zero”). Am lucrat pentru cateva companii mari, dar si clienti mai mici, cateva corporate ID-uri, brosuri, pliante, etc.

Fotografia wildlife este o pasiune mai veche care se trage inca din copilarie de la TV sau in adolescenta cand urcam foarte des pe munte. Cateodata mai faceam si ture inafara traseelor turistice, in zone mai salbatice unde ma mai intalneam ocazional si cu fel de fel de animale salbatice. Incepand cu primavara lui 2016 am inceput sa fotografiez pasari, apoi am inceput sa fotografiez reptile si sa invat cum se manevreaza. Datorita prietenilor si specialistilor pe care i-am cunoscut si care au dorit sa impartaseasca informatia si cu cei amatori ca mine, am inceput sa inteleg habitatele si comportamentele speciilor. Aceasta a contribuit la consolidarea pasiunii si am ajuns atras mai mult de reptile. Asta nu inseamna ca restul animalelor nu le iubesc, dar cu toti avem chestii preferate.

La capitolul echipament am mai multe aparate foto si obiective, printre preferatele mele sunt: Canon 5D mark IIISigma 150-600 [C] + TC-1401 1.4x, Canon 100mm F2.8 L. Pentru mai multe sfaturi imi poti scrie  pe FB.

 

 

Shares
error: Stiu ce vrei sa faci, dar iti va fi greu :)